Permanente Make-up

Wake up with make-up

Wat is PMU?

Permanente make-up is het inbrengen van huidvriendelijke veilige pigmenten in de lederhuid.

Omdat de permanente make-up op een diepte van 1,5-2 mm in de huid gezet moet worden vergt het nauwkeurigheid en ervaring. Gemiddeld blijft de PMU 1,5 jaar zitten. De tijd dat de wenkbrauwen mooi blijven heeft ook te maken met leeftijd, huidtype en lifestyle. De PMU pigmenten zijn minder zwaar dan de tattoo pigmenten. Elk plekje wordt oppervlakkig maar vaker geraakt. Hierbij bouw je het pigment op in de laag waar het hoort. 

De behandeling
 

Een PMU behandeling bestaat altijd uit twee behandelingen. 

• 1e behandeling > Rough draft > Duur: +/- 2,5 

• 2e behandeling > Perfection session > Duur: +/- 1,5 – 2 uur

De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 4 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. Het pigment verliest binnen een maand +/- 50% van zijn intensiteit omdat een gedeelte door de huid wordt afgestoten. Gemiddeld 6 weken na de eerste behandeling vindt de nabehandeling plaats.  

De kleur is na de eerste behandeling meestal te licht. De veiligheid staat voorop en omdat wij PMU (permanente make-up) specialistes alleen in de bovenste lagen mogen werken bouwen wij de kleur op. In sommige gevallen werken we in 3 behandelingen. Dit kan voorkomen doordat:

⁃ De huid het moeilijker opneemt

⁃ De bovenste laag te veel hoornstof bevat

⁃ Zelf aan de korstjes gaat krabben of tijdens het slapen een korstje te vroeg er af gewreven wordt.  

Mocht het zijn dat er een extra touche-up nodig is dan is deze behandeling € 75,- bovenop de set prijs. 

⁃ Geldig tot 3 maanden na de laatste behandeling. LET OP: plan deze afspraak direct in, mijn wachttijd is 4 tot 6 weken.

⁃ Toch te laat of u kunt de afspraak niet nakomen omdat u ziek of verhinderd bent? Dan vervalt de afspraak en hanteren we (indien de afspraak niet meer binnen de 3 maanden valt) de prijs van het bijwerken €150,00. 

⁃ Intake is kosteloos

⁃ Elders permanente make-up gezet? Helaas werk ik geen permanente make-up bij als u bij een andere specialiste permanente make-up heeft gezet.

 
 

Behaalde resultaten