Over Ellis

Huidverbetering is een samenwerking. Wij gaan samen deze reis maken, zodat we het best haalbare resultaat voor jouw huid bereiken.

liefs, Ellis

Huidkliniek Ellis

Even voorstellen…

Mijn naam is Ellis Langenhuizen – Cornelissen, ik ben moeder van een dochter en getrouwd met een lieve partner. Al vanaf 1999 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer in de cosmetische branche, met mijn ruime 22 jaar aan ervaring in de praktijk als huidspecialist heb ik ontzettend veel geleerd en gezien. Dankzij mijn opgedane kennis in het dermatologische vakgebied en de bestaande medische wetenschap kan ik zeggen dat mijn kennis op het gebied van huidverbetering en cosmetica enorm breed is en deze ontzettend graag met je wil delen.

Ik werk onder andere met de Observ huidscan, een levend bloed analyse en diverse supplementen, omdat ik met een holistische blik naar jouw huid kijk.

Mijn focus ligt op het mooi ouder worden en daarom zeg ik NEE tegen huid-onvriendelijke ingrediënten, kunstmatige geur en kleurstoffen, parabenen, sulfaten en veel andere ingrediënten die van negatieve invloed zijn op de huid. 

Liever kiezen we voor natuurlijke producten met effectieve werkzame stoffen, die goed voor jouw huid zorgen. Dit, in combinatie met behandelingen, leidt tot de beste huidconditie.

Huidverbetering is een samenwerking

Échte huidverbetering kan alleen bereikt worden als de klant en specialist samenwerken. Wat ik hiermee bedoel is dat er inzet van beide kanten nodig is. Wanneer in de praktijk werken aan een betere huid, maar dit niet thuis wordt ondersteund (bijvoorbeeld door het gebruik van producten die slecht zijn voor de huid of een slecht dieët) zal dit niet het gewenste resultaat opleveren. 

Huidverbetering is een reis die we samen maken en verder reikt dan alleen de behandelstoel. Dit klinkt misschien streng, maar mijn passie is om mensen te helpen aan een mooie huid en dit is hoe we dat kunnen bereiken. 

Mijn merken

zuiveren producten die je huid verbeteren

In mijn praktijk werk ik uitsluitend met zuivere producten. Wat houdt dit in? Zuivere producten staat voor mij voor natuurlijke ingrediënten, maar vooral ingrediënten die niet schadelijk zijn voor jouw huid. Naast dat dit voor mij een vereiste is, moet er zichtbaar resultaat ontstaan. Dit resultaat gaan wij samen behalen.

Cosmedix

Met nobelprijswinnende technologie

Green & Clean, hoogwaardige actieve ingrediënten.
100% vrij van irriterende ingrediënten, dierproefvrij en goed gekeurd door de
PCPC en FDA. En als enige in de Benelux chiraal gecorrigeerd. Een chirale correctie wil
zeggen dat het ingrediënt nog beter kan werken, hoger geconcentreerd is en tegen de medische grens ligt.

Beetje van jou en mij, in combinatie met mijn kennis het uitvoeren van de huidscan, bloed analyse komen we samen tot transformerende resultaat.

Synergie mineral

Gepassioneerd door minerale make-up van hoogste kwaliteit die vrouwen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zonder de huid te verstoppen zodat deze 100% kan blijven ademen. Alleen op die manier kunnen we werken aan een opbouw en uiteindelijk een gezonde huid. Irriterende ingrediënten weglaten is net zo belangrijk als wat er wel wordt toegevoegd en de gezondheid van uw huid op lange termijn is altijd eerste prioriteit. Alle Synergie producten zijn VRIJ van:
• Parabenen
• SLS of andere natriumsulfaten
• Ftalaten
• PEG’s
• Propyleenglycol
• Kunstmatige kleurstoffen
• Kunstmatige geurstoffen
• Talk
• Dimeticon
• Dierproefvrij

“Mijn doel is om jou bewust te maken van de ingrediënten die jij aanbrengt op jouw huid, daar begeleid ik jou in.”

LOVELI

Try it, love it & fall in love
100% troepvrij, geïnspireerd door het verhaal van Linda, de founder van Loveli. Nadat haar moeder de diagnose Borstkanker had gekregen en ze vrijwel meteen werd gewaarschuwd om geen deo’s meer te gebruiken met aluminium. Dat gunnen we elke vrouw, kortom ik vind dat elke vrouw aluminiumvrije deo moet gebruiken. Zorg goed voor jezelf…
100% troepvrij, dierproefvrij en vrij van placides.
Trots op de zero plastic certificering

Levend bloed analyse

Instagram

Vind je het leuk om regelmatig de mooie resultaten die ik behaal bij mijn klanten te zien? En ontvang je graag regelmatig tips op het gebied van huidverzorging? Op mijn Instagramfeed deel ik mijn kennis met jou.

Contact

Holtgesbroek 1007
6546 PA Nijmegen