Ellis over de meestvoorkomende huidproblemen

Ondanks goede zorg kun je altijd tegen huidproblemen aanlopen. Een aantal problemen die veel voorkomen en ik dus vaak behandel zijn acne,  een droge huid, couperose, rosacea, eczeem en pigmentvlekken.

Heb je last van een huidprobleem?

Mijn focus ligt op het mooi ouder worden en daarom zeg ik NEE tegen huid-onvriendelijke ingrediënten, kunstmatige geur en kleurstoffen, parabenen, sulfaten en veel andere ingrediënten die van negatieve invloed zijn op de huid. Veel kunstmatige, synthetische stoffen in de dagelijkse verzorgingsroutine van veel gebruikers, werken belastend en kunnen ervoor zorgen dat onze huid juist veel sneller verouderd of irriteert. Ook zie ik veel in mijn praktijk dat men later, na jarenlang gebruik van slechte ingrediënten, opeens irritaties, eczeem en andere klachten ervaart op de huid. Als de klanten hiermee geconfronteerd worden, dan kloppen ze bij mij aan voor hulp.

VEEL VOORKOMENDE HUIDAANDOENINGEN

Onderstaand lees je meer over diverse huidproblemen. Ik deel mijn kennis graag met jou.

Zijn er oplossingen?

Om een mooie gezonde huid te bereiken als resultaat, is het belangrijk om samen te kijken naar wat jij precies dagelijks aanbrengt op jouw huid. En wil je dit veranderen? Dan kan ik kijken naar zowel de huid als make-up producten. Ik scan jouw producten, om hiermee een duidelijk beeld te krijgen van de huidige conditie van jouw huid. En welke irriterende ingrediënten mogelijk boosdoeners zijn.

Wist je dat?

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam terecht komt? Maar wist je dat wat je op je huid smeert, zelfs nog belangrijker is dan wat je eet?

Wat je op je huid smeert, komt namelijk direct in je bloedbaan en gaat niet eerst via de filters van je lever. Je lever is gespecialiseerd in het verwijderen van schadelijke stoffen uit je lichaam. Maar dan moeten ze wel eerst langs je lever komen.

Dat er bij mij geen aluminium meer in komt, weet je vast wel. Maar helaas zijn er nog meer troep-ingrediënten die je beter kunt vermijden.

Behaalde resultaten