Coalgulatie Therapie (T-AWay)

Wat is coalgualtie en wat behandelt het?

Vóór de behandeling
Gebruikt u vlak voor de behandeling geen aspirine en koffie. Deze middelen verwijden de bloedvaatjes. Komt u alstublieft met een gereinigde huid.

Bloedvaatjes
Bloedvaatjes gaan meestal niet vanzelf weer weg. Wel kunnen ze heel veilig en effectief behandeld worden. De vaatjes die te zien zijn spelen geen rol meer in de aanvoer van zuurstof of de afvoer van afvalstoffen. Het bloed zoekt z’n weg via dieper gelegen vaatjes die niet zichtbaar zijn. Het behandelde vaatje wordt binnen 6 weken door het lichaam zelf opgeruimd.

De Behandeling

Door middel van stroom via een dun naaldje dat in het bloedvaatje komt, sluiten we het adertje af. Door meerdere stroomstootjes te geven kunnen we het adertje vernietigen. Deze methode is ook in te zetten bij bloedblaartjes. Het gevoel is onaangenaam maar over het algemeen wel te verdragen.

Na de behandeling
Na de behandeling kunt u enkele dagen last hebben van roodheid, vlekkerigheid, kleine korstjes of wondjes en jeuk. Na 7 dagen is alles weer hersteld.

• Blijf tot 4 weken na de behandeling uit de zon met het behandelde gebied.

• Voorkom de eerste 3 dagen na de behandeling grote temperatuurwisselingen zoals sauna’s en intensief sporten.

• Droog uw huid na het douchen voorzichtig met een schone handdoek.

• Gebruik pas weer make-up als de huid volledig is gesloten.

• Probeer van de korstjes af te blijven om het genezingsproces z’n gang te laten gaan. U mag de plekjes een paar keer per dag insmeren met de gel die je naar afloop van de behandeling van ons meekrijgt.

Ik werk mét de huid

Niet tegen de huid. Alles dat ik adviseer en uitvoer tijdens de behandelingen sluit 100% aan bij de huid zonder trauma te creëren.