Behandelingen

Bij Huidkliniek Ellis kun je terecht voor diverse behandelingen. Behalve in huidverbetering is Ellis ook gespecialiseerd in Semi-Permanente Make Up en Laserontharing.

Behandelingen

“Een goede voorbereiding, een sterk fundament, is een garantie voor een goede opbouw van de huid”

Anti-aging & huidverbetering

Eyeliner & Wenkbrauwen

De nieuwste technologie

huidverbetering

Wanneer je een huidverbeteringstraject ingaat kies je voor de beste versie van jouw huid. Door bewuster te gaan leven én de juiste producten ga je je gezonder voelen en creëren we samen jouw mooiste huid.

We starten altijd met een intake en huidscan. Dan bepalen we jouw traject. Ik maak o.a. gebruik van Peelings, T-Away,  Cryopen, bindweefselmassage en productadvies voor thuisgebruik om samen jouw doelen te bereiken.

Permanente Make-up

Hoe zou het zijn om altijd wakker te worden met perfecte wenkbrauwen en eyeliner? 

Met PMU is dit mogelijk. Permanente make-up is het inbrengen van huidvriendelijke veilige pigmenten in de lederhuid.

IPL SHR Ontharing

IPL- SHR Ontharing is de nieuwste techniek op het gebied van laserontharing. 

Ontdoe jezelf van de ongemakken van scheren en ingegroeide haartjes.

IPL staat voor Intense Pulsed Light Technologyis en is een veilige en niet-invasieve manier van ontharen die gebruik maakt van licht. 

Ik werk mét de huid

Niet tegen de huid. Alles dat ik adviseer en uitvoer tijdens de behandelingen sluit 100% aan bij de huid zonder trauma te creëren.

Prijzen

Ik werk op maat. Dat betekent dat we op het gebied van huidverbetering altijd eerst een intake en skinscan doen en dan een behandelplan maken en ik een thuisproducten advies geef. De investering is daardoor per persoon verschillend, hier vindt je dus geen ‘vast’ tarief voor terug. Voor de IPL SHR Ontharing en de Permanente Make-up zijn er wel standaard prijzen. Deze vind je in de prijslijst.

Contact

Holtgesbroek 1007
6546 PA Nijmegen