HUIDVERBETERING

Hier start de weg naar een mooie en gezonde huid.

Mijn werkwijze

Ik ga je meenemen in de stappen..

In mijn praktijk werk ik uitsluitend met zuivere producten. Wat houdt dit in? Zuivere producten staat voor mij voor natuurlijke ingrediënten, maar vooral ingrediënten die niet schadelijk zijn voor jouw huid. Naast dat dit voor mij een vereiste is, moet er zichtbaar resultaat ontstaan. Dit resultaat gaan wij samen behalen.

Stap

1

Intake en Huidscan

We starten altijd met een uitgebreide huidscan, hierbij maak ik foto’s van jouw huid om naar de volgende punten te kijken:

  • Roodheid/irritaties
  • Bacteriën op de huid
  • Pigmentschade/schade veroorzaakt door de zon
  • Dikte van de huid
  • Vochtgehalte
  • Huidveroudering

We gaan samen de foto’s beoordelen en komen zo samen met jouw wensen tot een doel, dit doel gaan we samen behalen in combinatie met juist thuisgebruik van zuivere en resultaatgerichte producten.

 

PRODUCTADVIES

De producten die jij thuis gebruikt zijn noodzakelijk om een gewenst resultaat te behalen. Ik kan je ook alleen begeleiden als ik weet wat jij op je huid aanbrengt, hierin is de samenwerking ontzettend belangrijk.

Make-up is hier ook heel belangrijk in, eigenlijk nemen we alles wat je aanbrengt op je huid onder de loep.

Stap

2

“Mijn doel is om jou bewust te maken van de ingrediënten die jij aanbrengt op jouw huid, daar begeleid ik jou in.”

Stap

3

BEHANDELPLAN

Na de intake gaan we volgens mijn drie-fase programma werken aan jouw huid. Tijdens de intake vertel ik je hier meer over. Ook ontvang je van mij documentatie met een uitleg. 

Uiteraard is er tijdens de intake ook voldoende ruimte om je vragen te stellen. 

Huidscan met de Observ